De inrichting van bar en restaurant Pure C in het Nederlandse Cadzand is een belevenis op zich. Een wit interieur met strakke woonaccessoires, betonnen gietvloeren en moderne spanplafonds. Dit alles wordt overgoten met een fantastisch uitzicht op zee.

© Koen Van Damme

Het moderne interieur in dit restaurant spreekt boekdelen. Het totaalbeeld krijgt heel wat cachet door de unieke vormgeving van de meubels en het uitzicht op zee. Het witte interieur zorgt voor een rustig geheel.

© Koen Van Damme

Door de aanwezigheid van heel wat ramen, is er veel natuurlijk licht. Dit vergroot het ruimtelijk gevoel. Ook het gebruik van de naadloze betonnen gietvloer vergroten het gevoel van eenheid.

© Koen Van Damme

Daarnaast zorgen het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en steen voor een natuurlijk en warm gevoel. Dit sluit aan bij het reeds aanwezige contact met de zee en de natuur.

© Koen Van Damme

STRAK MET SPANPLAFONDS

© Koen Van Damme

Opvallend in dit project zijn ook de strakke spanplafonds. Een spanplafond is een slimme en praktische oplossing voor het betaalbaar inrichten van een horecazaak of particuliere woning. Door de enorme hoeveelheid aan afwerkingsmogelijkheden en de zeer voordelige prijs, is dit een populaire plafondafwerking.

© Koen Van Damme
Advertentie
leenbakker.nl