Deze Poolse koffiebar met hip interieur is zowel een zegen voor interieurminnende ouders als voor kleine kinderen.

© 28 Form

De interieurarchitecten van 28 Form kregen de opdracht om een koffiebar te ontwerpen dat zowel hippe singles als jonge ouders met kinderen aanspreekt. Het resultaat is een bonte creatie van natuurlijke en kindvriendelijke materialen met speelse kleuren.

© 28 Form

Ouders bestellen koffie, terwijl de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. De muur is afgewerkt met krijtbordverf. Het is een aankondigingsbord voor koffiesuggesties, maar ook een creatieve tekenwand voor kinderen.

© 28 Form

De meubels zijn stijlvol, maar ogen niet te druk. Voor kleine baby’s is er een speciale speelruimte voorzien.

© 28 Form

De wanden zijn afgewerkt met houten panelen. Dit geeft het interieur een warme uitstraling. De wanddecoratie bestaat uit stoffen geometrische figuren in verschillende vrolijke kleuren. Dit geeft de inrichting een speels karakter.

© 28 Form

De 1e verdieping is nog kindvriendelijker. Een speelhuis, knutseltafel en krijtmuur maken dit een plek waar jonge kinderen zich helemaal in kunnen terugvinden. Aan stijl ontbreekt het deze ruimte niet. Grote ramen zorgen voor veel lichtinval. De zitstoelen zijn allen van bekende designers uit de jaren ’60. Zo mochten ook de Panton stoelen niet ontbreken.

© 28 Form

De wanden zijn wit geverfd, wat het ruimtelijk effect van de bar ten goede komt.

© 28 Form

De speelruimte voor baby’s is van binnen afgewerkt met een stootvrije stof om ongelukken te vermijden. De design verlichting is geplaatst op verschillende hoogtes om het visueel interessant te maken.

© 28 Form
Advertentie
leenbakker.nl