Dat een werkomgeving geen saaie bedoening mag zijn, daar staan ze volledig achter bij Coolblue, het Nederlandse bedrijf dat heel wat webshops beheert. Zo heeft hun kantoor in Rotterdam 18 themakamers, zoals de ballenbadkamer, de Pacman-zaal en de kattenkamer. Kijk even mee hoe een werkomgeving er anno 2016 kan uitzien.

© Emmely Van Mierlo

De werknemers kregen zelf veel inzeg voor de inrichting van hun nieuw kantoorgebouw. De creative director van het bedrijf, Joost Bakker, creëerde op basis van deze ideeën een speelse werkomgeving waarin creativiteit alle ruimte krijgt.

© Emmely Van Mierlo
© Emmely Van Mierlo
© Emmely Van Mierlo

Als er nostalgische gamers bij het personeel van Coolblue zijn, vinden ze zeker wel een leuke vergaderzaal in de kantoren. Zo zijn er lokalen geïnspireerd op klassiekers zoals Donkey Kong, Pacman en Super Mario.

© Emmely Van Mierlo
© Emmely Van Mierlo

Ook de speelvogels en de kattenliefhebbers zullen zich ongetwijfeld thuis voelen op deze werkplek. Er is zowaar een zaal volledig ingericht als een ballenbad en er is ook een kamer vol kattenfoto’s en zelfs een krabpaal.

© Emmely Van Mierlo
© Emmely Van Mierlo

Elke ruimte heeft een eigen sfeer en zo ontstaat een leuke mengelmoes van thema’s en stijlen. Ongetwijfeld heeft elke werknemer van Coolblue wel zijn lievelingsruimte!

FOTOGALERIJ

Advertentie
leenbakker.nl